Nyheter

Gud hör bön!

I mitten av januari ställdes vi inför frågan om vi måste ställa in det planerade sportlovslägret eftersom det verkade omöjligt att få ihop ledare.

Ett antal ungdomar var anmälda och vi ville verkligen inte ställa in. Med ett gemensamt rop till Gud och olika djärva förslag ville vi verkligen planera för lägret. Vi skickade ut ett ”nödrop” på en stor sändlista. Till vår glädje fick vi flera svar från olika håll. Carl Nilsson som ansvarig för att kalla ledare var uthållig trots motgångar in i det sista. Han gav inte upp förrän det fanns en ledargrupp med viss stabilitet.

Måndagen den 29 februari kom 19 pigga tonåringar till Missionsgården. De togs om hand av tre fritidsledare som såg till att skapa en trivsam atmosfär med lämpliga aktiviteter.  Regina Hansson, Per-Emil Hansson och Petra Björkman gjorde en fantastisk insats! Efter två dagar kom Cecilia Nyholm som förstärkning. Henrik Birgersson, Karin Emanuelsdotter och Karin Ekström ansvarade för undervisningen.

Till dig som känner att du gärna ville hjälpt till på sportlovslägret men inte hade möjlighet vill jag säga: Det kommer fler chanser. Sommarens programpunkter skall snart planeras!

Ur Utskick från Åhus Missionsgård mars 2018 6

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved