Nyheter

Jag heter Rebecka Göransson och bor i Kristianstad där jag studerar till ämneslärare i matematik, biologi och kemi.

Under de senaste två åren har jag fått chansen att sommarjobba som barnledare på barn-, plus- och familjeläger inom ELM Syd. Det har varit fantastiskt välsignade somrar fyllda med både utmaningar och glädje. Jag har på nytt fått se vad det innebär att ta emot Guds rike som ett barn.

Under våren och sommaren kommer jag återigen vara delaktig i lägren och handleda årets sommarjobbare genom att vara i kontakt med lägeransvariga och organisera sommarjobbarnas lägerdeltagande och uppgifter efter behov och önskemål. Jag kommer också att följa upp och stötta sommarjobbarna i deras förberedelser och under lägren.

Just nu söker ELM Syd ungdomar i åldrarna 19–25 som är intresserade av att sommarjobba som barnledare. Som sommarjobbare är du en del av ett lägerteam där du får du gå in i olika uppgifter beroende på gåvor, erfarenheter och önskemål. Under handledning får du pröva nya roller som exempelvis undervisare eller musikansvarig. Du får också vara med under hela lägret som ett stöd för deltagarna, och hjälpa dem att få en riktigt rolig lägerupplevelse i sommar där de får inspireras och utforska sin relation till Jesus tillsammans med nya och gamla vänner.

Det kommer bli en sommar med mycket skratt, lek, pyssel, bad och sång. Men framförallt en sommar där Gud får vara närvarande på ett särskilt sätt.

Är du intresserad eller känner någon som du tror skulle passa till tjänsten och vill veta mer får du gärna höra av dig till mig. Mina kontaktuppgifter hittar du här.  Mer information om tjänsten finns här.

Be gärna för lägren och för sommarjobbarna.

”Den som tar emot ett sådant barn i mitt namn tar emot mig. Och den som tar emot mig, tar inte emot mig utan honom som har sänt mig.” (Mark 9:33)

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved