Barnverksamhetsinspiratör (BVI)

Barnverksamhetsinformatör (BVI)

BVI vill uppmuntra och stödja den fantastiska ideella verksamhet som sker runt om i landet. Många lägger ner många timmar på juniorer, hobby och söndagsskoleverksamhet. BVI vill ge uppmuntran och praktisk hjälp så att glädjen och medvetenheten i de olika uppgifterna ökar.

Huvuduppgifter:
• BVI har kontakt med olika föreningar och enskilda. De försöker möta deras behov genom föredrag, praktiskt vägledning och samtal samt ordnar också inspirationsdagar under året som är öppna för alla.
• BVI samordnar och stöttar den lägerverksamhet som sker bland barn och yngre tonåringar på ELMs missonsgårdar.
• BVI tipsar om nytt material och gör eget sådant som kan passa verksamheten.
• BVI uppmärksammar och lyfter fram barnverksamheten genom artiklar, info, föredrag och annonser.

 

ELM Syds barnverksamhetsinspiratör

 

Jag heter Sofia Ödman och jag tycker om att jobba med Bibeln, barn, pedagogik och organisation. Sedan mitten av augusti 2017 är jag anställd på 10 % av ELM Syd för att ta hand om och utveckla den materialbank som finns för läger och föreningar. Jag bor i Bredäng, Stockholm, är gift och har fyra barn. Vi är med i Roseniuskyrkan där jag bland annat är söndagsskollärare.

Förutom arbetet med ELM Syd arbetar jag 30 % för Salt (Barn och unga i EFS) som SKATTEN-inspiratör, jag gör Bibeläventyr och jag jobbar med en del administration i mina barns friidrottsklubb.

Jag är uppvuxen i Kinna men har snart bott halva mitt liv i Stockholm. Jag är grundskollärare i botten, men har mest jobbat i församling och kristna organisationer. Jag ser fram mot att få lära känna alla er som är engagerade i barnverksamheten i ELM Syd – på läger eller i lokala föreningar. Om ni har några tankar kring det material som finns, eller som ni skulle vilja fanns, hör av er!

Hälsningar Sofia Ödman  Kontaktuppgifter

 

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved