Barnverksamhetssamordnare (BVS)

Barnverksamhetssamordnare (BVS)

BVS vill uppmuntra och stödja den fantastiska ideella verksamhet som sker runt om i landet. Många lägger ner många timmar på juniorer, hobby och söndagsskoleverksamhet. BVS vill ge uppmuntran och praktisk hjälp så att glädjen och medvetenheten i de olika uppgifterna ökar.

Huvuduppgifter:
• BVS har kontakt med olika föreningar och enskilda. De försöker möta deras behov genom föredrag, praktiskt vägledning och samtal samt ordnar också inspirationsdagar under året som är öppna för alla.
• BVS samordnar och stöttar den lägerverksamhet som sker bland barn och yngre tonåringar på ELMs missonsgårdar.
• BVS tipsar om nytt material och gör eget sådant som kan passa verksamheten.
• BVS uppmärksammar och lyfter fram barnverksamheten genom artiklar, info, föredrag och annonser.

 

ELM Syds barnverksamhetssamordnare

 

Jag heter Kristín och arbetar 75% som barnverksamhetssamordnare inom ELM Syd sedan i början av juni 2022. Jag kommer från Island och flyttade till Sverige, Lund i juni 2020 tillsammans med min man och våra två barn.
Jag har arbetat mycket med kristen barn- och lägerverksamhet på Island och har utbildning i utvecklingsstudier och socialt arbete.
Jag tycker om att arbeta med barn och inte minst när det handlar om att hjälpa dem växa i och fördjupa sin relation till Jesus. Min uppgift är att vara samordnare och stöd för barnverksamheten i ELM Syds föreningar och missionsgårdar.

 

 

Jag heter Sofia Ödman och jag tycker om att jobba med Bibeln, barn, pedagogik och organisation. Sedan mitten av augusti 2017 är jag anställd på 20 % av ELM Syd för att ta hand om och utveckla den materialbank som finns för läger och föreningar. Jag bor i Bredäng, Stockholm, är gift och har fyra barn. Vi är med i Roseniuskyrkan.

Förutom arbetet med ELM Syd arbetar jag 50 % som barn- och ungdomsledare i Roseniuskyrkan..

Jag är uppvuxen i Kinna men har bott halva mitt liv i Stockholm. Jag är grundskollärare i botten, men har mest jobbat i församling och kristna organisationer.  Om ni har några tankar kring det material som finns, eller som ni skulle vilja fanns, hör av er!

Hälsningar Sofia Ödman  Kontaktuppgifter

 

Information från ELM Syd

Sofia Ödman har fått utökad tjänst till 20% och det är fyra anställda som stöd i sommarens aktiviteter. ELM Syd arbetar med visioner för barnverksamhetens viktiga arbete tillsammans med andra grupper inom ELM. Kanske du som läser detta brinner extra för barnverksamheten i ELM? Ta kontakt med Christer Unosson om du känner en kallelse att arbeta med barn- och ungdomsverksamhet eller har andra goda idéer.

Livet blir inte alltid som vi tänkt oss. Det märker vi med önskvärd tydlighet i dessa coronatider. Vi förstår vår litenhet och får en möjlighet att få rätt perspektiv. Och vi vet att vi har en Gud som har gett oss frälsning och hopp genom Jesus Kristus.

ELM  Syds styrelse

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved