Anställda i barnverksamheten

Vi som jobbar i ELM Syds barnverksamhet vill uppmuntra och stödja den fantastiska ideella verksamhet som sker runt om i landet. Många lägger ner många timmar på juniorer, hobby och söndagsskoleverksamhet. Barnverksamhetssamordnare (BVS) och barnverksamhetsinspiratör (BVI) vill ge uppmuntran och praktisk hjälp så att glädjen och medvetenheten i de olika uppgifterna ökar.

Huvuduppgifter BVS och BVI:
• Ha kontakt med olika föreningar och enskilda. Försöka möta deras behov genom föredrag, praktiskt vägledning och samtal samt ordna inspirationsdagar under året som är öppna för alla.
• Samordna och stötta den lägerverksamhet som sker bland barn och yngre tonåringar på ELMs missionsgårdar.
• Tipsa om nytt material och göra eget sådant som kan passa verksamheten.
• Uppmärksamma och lyfta fram barnverksamheten genom artiklar, info, föredrag och annonser.

 

ELM Syds barnverksamhetssamordnare

 

Jag heter Kristín Ragnarsdóttir och arbetar 75% som barnverksamhetssamordnare inom ELM Syd sedan i juni 2022. Jag kommer från Island och flyttade till Sverige sommaren 2020 tillsammans med min man och våra två barn. Vi är med i Kristna Föreningen Filippi i Lund.
Jag har arbetat mycket med kristen barn- och lägerverksamhet på Island och har utbildning i utvecklingsstudier och socialt arbete. Jag tycker om att arbeta med barn och inte minst när det handlar om att hjälpa dem växa i och fördjupa sin relation till Jesus. Min uppgift är att vara samordnare och stöd för barnverksamheten i ELM Syds föreningar och missionsgårdar.

 

ELM Syds barnverksamhetsinspiratör

 

Jag heter Sofia Ödman och jag tycker om att jobba med Bibeln, barn, pedagogik och organisation. Sedan mitten av augusti 2017 är jag anställd på 20 % av ELM Syd för att ta hand om och utveckla den materialbank som finns för läger och föreningar. Jag bor i Bredäng, Stockholm, är gift och har fyra barn. Vi är med i Roseniuskyrkan.

Förutom arbetet med ELM Syd arbetar jag 50 % som barn- och ungdomsledare i Roseniuskyrkan.

Jag är uppvuxen i Kinna men har bott halva mitt liv i Stockholm. Jag är grundskollärare i botten, men har mest jobbat i församling och kristna organisationer.  Om ni har några tankar kring det material som finns, eller som ni skulle vilja fanns, hör av er!

Hälsningar Sofia Ödman  Kontaktuppgifter

 

 

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved