Gåvor

ELM syd är en organisation som är helt beroende av att människor stödjer allt arbete i form av förbön, engagemang och ekonomiskt.
Vill du  hjälpa till att stödja ELM syd ekonomiskt? Det bästa sättet är att bli månadsgivare via Autogiro. Mer information om hur du blir det hittar du längre ner.

 

Styrelsens kollektbrev

Frimodighet är en av tjänandets tre F som talar om Frivillighet, Frikostighet och Frimodighet. Dessa punkter har varit och är ELMs signum och har varit ett stöd på olika plan ända sedan det skapades. Rörelsen byggs av frivilliga insatser som med stor generositet har försörjt verksamheten. Det är en styrka att vara ödmjuk inför.

Ibland får vi frågan, vad gör ELM Syd och varför det behövs en regional organisation.
ELM Syd är föreningarnas samverkande organisation – satta att tjäna och stötta föreningarnas behov. Detta görs på olika sätt. ELM Syd är med i kallandeprocessen av nya predikanter som används av föreningarna. Det finns också några personer anställda av ELM Syd för att vara ett generellt stöd, till exempel som barnverksamhetsinspiratörer.
Stormöten, nätverksträffar och inspirationsdagar ska fungera som sammanhållande och skapa ett gemensamt nätverk mellan stora och små föreningar samt enskilda personer.

ELM Syd planerar och stödjer även Sommarmötet och tältverksamhet. Vi har även vår hemsida där ELM Syd syns mot omvärlden och vi kan dela information både till medlemmar och andra intresserade.

ELM Syd är helt och hållet beroende av gåvor från enskilda och föreningar. I ELM Syds styrelse talar vi ofta om vad vi skulle vilja göra om gåvorna var större men tyvärr får vi istället ofta diskutera hur vi ska spara in. Om gåvorna ökade är det första vi skulle vilja göra att öka tjänsterna för Barnverksamhetsinspiratörerna eftersom barnverksamheten är något som ligger oss alla mycket varmt om hjärtat och är en så viktig sak som vi dessutom vet uppskattas mycket ute i alla föreningar.
På Åhus Missionsgård bor det för tillfället en stor Ukrainsk flyktingfamilj som ELM Syd stöttar ekonomiskt, vilket vi väldigt gärna vill fortsätta att göra så att familjen inte riskerar att splittras.

Så nu vet du vad vi gör, vad vi vill och vad vi önskar.
Vill du detsamma?
Ge frivilligt, frikostigt och frimodigt!

Månadsgåvogivare

Bli månadsgåvogivare med regelbunden överföring från det egna bankkontot till ELMsyd.  Detta kan man enkelt ordna själv i sin egen internetbank. Lägg in valfritt belopp och markera automatisk överföring med viss periodicitet. Du kan sedan enkelt öka, minska eller ta bort överföringen med omedelbar verkan.
Detta kan du göra till vårt konto hos Swedbank: clearingnr: 8169-5   konto: 944 779 555-1

Rutinerna kan skilja något mellan bankerna. Tag gärna kontakt med oss så hjälper vi dig.

Plusgiro eller Bankgiro

Du kan även stödja ELM Syd genom att sätta in pengar på:

Plusgiro: 38 16 87-3
Bankgiro: 917-4418

Swish

ELM syds swishnummer är: 123-105 30 99 – märk din betalning med ”Gåva”.
Eller scanna QR-koden här nedanför så fixar det sig automatiskt.

 

 

 

 

 

 

 

I länken nedan hittar du mer information om hur du kan ge en gåva, t ex minnesgåva eller gåva via mottagen aktieutdelning.
ELM Syds ekonomi

Stort tack för din gåva!

 

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved