Sommaranställda 2018

Sommarens första barnläger har nu börjat, och i år har ELM Syd fyra sommaranställda: Linnea Bergström, Gabriella Petersson, Jessica Larsson och Hanna Kylefalk, som arbetar som barnledare på de olika läger som anordnas.

Linnea Bergström:
Jag heter Linnea Bergström, är 21 år och kommer från Kristianstad. Det senaste året har jag gått Strandhems bibel- och lärjungaskola och nu ser jag fram emot att få fortsätta att hänga på Strandhem och de andra missionsgårdarna i sommar! Min längtan är att få möta alla barn med kärlek och evangeliet om Jesus. Sen tänker jag att även glass, bad och lekar hör till bra barnläger!

 

Gabriella Petersson:
Mitt namn är Gabriella, jag är 19 år och kommer från Bara som ligger utanför Malmö. Senaste året har jag spenderat på Bibelskola på Strandhem, något som betytt mycket för mig och min tro. På fritiden tycker jag om att åka på läger, träna samt umgås med vänner och familj. Jag ser mycket fram emot att få hänga med massor av härliga barn i sommar och sprida vidare den glädje och kärlek vi fått från Gud!

Jessica Larsson:
Det är jag som är Jessica och jag har spenderat det senaste året av mitt 19 åriga liv på Strandhems bibel- och lärlungaskola. Jag ser mycket framemot att möta alla de barn/ungdomar som kommer att vara med under sommarens barn/familjeläger! Jag hoppas även på att det ska bli bra badväder (även om det inte finns dåligt väder), bra samtal, sång och dans och så klart en massa glass.

 

Hanna Kylefalk:
Mitt namn är Hanna, jag är ifrån Göteborgstrakten och studerar till socionom i Lund. Denna sommaren ser jag fram emot att med lägerchefer, ledare och andra frivilliga bidra till härliga sommarläger på Strandhem och Breanäs. Min förhoppning och bön är 2 veckor av god undervisning, lek, skratt och mycket glädje. Med Jesus i centrum kommer dessa dagar att ge stor välsignelse.

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved