Nyheter

Sofia Ödman är nyanställd inom ELM Syd för att arbeta med barnmaterial för läger och föreningar. Hon presenterar sig här:

Jag heter Sofia Ödman och jag tycker om att jobba med Bibeln, barn, pedagogik och organisation. Sedan mitten av augusti är jag anställd på 10 % av ELM Syd för att ta hand om och utveckla den materialbank som finns för läger och föreningar. Jag bor i Bredäng, Stockholm, är gift och har fyra barn. Vi är med i Roseniuskyrkan, där jag bland annat är söndagsskollärare.

Förutom arbetet med ELM Syd arbetar jag 30 % för Salt (Barn och unga i EFS) som SKATTEN-inspiratör, jag gör Bibeläventyr och jag jobbar med en del administration i mina barns friidrottsklubb.

Jag är uppvuxen i Kinna, men har snart bott halva mitt liv i Stockholm. Jag är grundskollärare i botten, men har mest jobbat i församling och kristna organisationer. Jag ser fram mot att få lära känna alla er som är engagerade i barnverksamheten i ELM Syd – på läger eller i lokala föreningar. Om ni har några tankar kring det material som finns, eller som ni skulle vilja fanns, hör av er!

Hälsningar Sofia Ödman

Kontaktuppgifter

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved