Barn- och plusläger 2020

 

Anställda barnledare – sommaren 2020

ELM Syd hoppas att de planerade lägren blir av och anställer i år fyra ledare under 2 – 4 lägerveckor (+ planeringstid) för att stötta upp sommarens lägerverksamhet. Med glädje välkomnar vi Vilma Bergström, Tindra Ekström, Vilhelm Grimberg och Johanna Yngvesson till sommarens barn-, Plus- och familjeveckor som i dessa corona-tider inte kommer att vara större än max 50 personer total.

 

Vilma Bergström
Jag är 21 år och har under året gått på Strandhems Bibel- och lärjungaskola. Jag är uppvuxen i Kristianstad, sysslar mycket med musik och tycker om att vara kreativ i form av pyssel och skapande samt att vara ute i naturen. Efter studenten har jag gått gospellinjen samt vikarierat som kyrkomusiker och musikledare i Knislinge pastorat. Nu leder jag både barnkör och vuxenkör. Andra erfarenheter av läger är från uppväxten, fadder på konfaläger, ledare på barnläger under sportlovet, samt under mitt år som kyrkomusiker/musikledare.

v. 29 må-to Strandhem barnläger, 4 dagar
v. 31 må-to Strandhem barnläger, 4 dagar
v. 33 må-to Åhus Barnläger, 4 dagar


Tindra Ekström
Jag heter Tindra Ekström, är 19 år och bor i Markaryd nu men är nyss hemkommen från Peru. Sedan 2016 har jag haft välsignelsen att få delta som ledare på diverse barn-, plus- och konfirmationsläger inom Elm:s och Elu:s verksamheter. Jag har ofta varit fritidsledare.

v. 29 må-to Strandhem barnläger, 4 dagar
v. 30 må-to Åhus Plusläger, 4 dagar
v. 31 må-to, Breanäs Plusläger, 4 dagar

Johanna Yngvesson
Jag är 20 år och bor i Örkelljunga. Under nuvarande läsår jobbar jag som lärarvikarie på Solängskolan i Örkelljunga och jag planerar att söka lärarutbildning till hösten. Förra sommaren var jag också anställd barnledare på olika läger efter att ha gått bibellinjen på Åredalens folkhögskola. Jag är också engagerad som ledare i Primkören Väst och en ungdomsgrupp i ELM Örkelljunga.

v. 29 må-to Breanäs barnläger, 4 dagar
v. 30 må-to Strandhem Plusläger, 4 dagar
v. 31 må kväll-ons, Åhus familjeläger, (mån kl. 18) tis- fre kl. 13:30, 2,5 dagar
v. 33 må-to Åhus Barnläger, 4 dagar

 

Vilhelm Grimberg
Jag fyller 21 i höst och går i nuläget på Strandhems Bibelskola. Jag har varit på Breanäs många gånger på diverse läger som både deltagare och ledare. I Älmhults församling har jag varit ungdomsledare.

v. 29 må-to Breanäs barnläger, 4 dagar
v. 30 må-to Strandhem Plusläger, 4 dagar
v. 31 må kväll-ons, Åhus familjeläger, (mån kl. 18) tis- fre kl. 13:30, 2,5 dagar
v. 33 må-to Åhus Barnläger, 4 dagar

 

I kalendern hittar du alla sommarens barn- och plusläger med information från varje missionsgård.

Strandhem: https://www.strandhem.nu/

Breanäs: https://www.breanas.se/

Åhus: http://ahusmissionsgard.se/

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved