Alternativ gudstjänst / söndagsskola

Om du av någon anledning inte kan ta dig till en gudstjänst, eller din förening/församling bestämmer sig för att ställa in gudstjänst och söndagsskola så vill vi ändå uppmana till att fira i hemmet.
Det finns flera föreningar/församlingar inom ELM sänder sina gudstjänster live eller i efterhand.
Här finns de vi känner till idag, men vi kommer att uppdatera denna sida så snart vi får veta om det är fler som sänder.

Flera sänder sina gudstjänster via facebook. Om du inte har facebook och inte är säker på hur du skapar ett konto för att kunna se och lyssna på dem kan du klicka här och läsa en manual hur du gör.

OBS! Det är inte alla föreningar/församlingar som sänder via nätet under sommaren. Om den länk du valt inte visar något kan det bero på det, men misströsta inte utan prova en annan i stället!

Gudstjänster

  • Roseniuskyrkan i Stockholm livesänder sin gudstjänst (utan bild) kl 11.00, men du kan också lyssna i efterhand. Om du vill ha gudstjänstordning och material för att ha söndagsskola hemma kan du skicka ett mail till Martin Helgesson (helgesson@roseniuskyrkan.se).
  • Kristna Föreningen Filippi i Lund sänder sina gudstjänster live kl. 16.30 via Facebook. Om du inte kan vänta till söndagen hittar du tidigare gudstjänster här.
  • Betlehemskyrkan i Malmö sänder sina gudstänster live via facebook kl 11.00.
  • ELM Falketorp spelar in sina gudstjänster och man kan se dem i efterhand. Det finns en länk via deras hemsida.
  • Församlingen Fridhem livesänder sina gudstjänster kl 11.00 via YouTube.
  • ELF i Kristianstad sänder sina gudstjänster kl 10.00 via YouTube.
  • ELM Ängelholm sänder sina gudstjänster live kl 10.00 via mixslr, program finns på hemsidan, om du inte har möjlighet att lyssna så spelar de även in sina gudstjänster så att man kan lyssna på dem i efterhand. Länk finns på deras hemsida under Aktuell Information.
  • ELM Åstorp spelar in sina gudstjänster och länkar till dem på sin hemsida.
  • ELM Örkeljunga livesänder sin gudstjänst kl 11.00 via Youtube. Där kan du även titta på deras tidigare gudstjänster.

Söndagsskola

barnpedagogen.se finns många bra saker, bl a finns det tips om hur man kan ha en söndagsskola i hemmet.

 

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved