Barnverksamhetsinspiratör (BVI)

Barnverksamhetsinformatör (BVI)

BVI vill uppmuntra och stödja den fantastiska ideella verksamhet som sker runt om i landet. Många lägger ner många timmar på juniorer, hobby och söndagsskoleverksamhet. BVI vill ge uppmuntran och praktisk hjälp så att glädjen och medvetenheten i de olika uppgifterna ökar.

Huvuduppgifter:
• BVI har kontakt med olika föreningar och enskilda. De försöker möta deras behov genom föredrag, praktiskt vägledning och samtal samt ordnar också inspirationsdagar under året som är öppna för alla.
• BVI samordnar och stöttar den lägerverksamhet som sker bland barn och yngre tonåringar på ELMs missonsgårdar.
• BVI tipsar om nytt material och gör eget sådant som kan passa verksamheten.
• BVI uppmärksammar och lyfter fram barnverksamheten genom artiklar, info, föredrag och annonser.

Annons:

BarnVerksamhetsInformatör – vi tror att du finns där ute någonstans!
ELM Syd vill gärna anställa dig som har god kännedom om ELMs verksamhet och ett hjärta för barnen! Anställningen är på 20–30% och kan till viss del formas efter dina intressen och förutsättningar.
Hör av dig till Christer Unosson (0435-534 90) eller Bodil Månsson (0739-396 908) för ytterligare info.

 

 

Sofia Ödman är anställd inom ELM Syd för att arbeta med barnmaterial för läger och föreningar. Hon presenterar sig här:

Jag heter Sofia Ödman och jag tycker om att jobba med Bibeln, barn, pedagogik och organisation. Sedan mitten av augusti 2017 är jag anställd på 10 % av ELM Syd för att ta hand om och utveckla den materialbank som finns för läger och föreningar. Jag bor i Bredäng, Stockholm, är gift och har fyra barn. Vi är med i Roseniuskyrkan, där jag bland annat är söndagsskollärare.

Förutom arbetet med ELM Syd arbetar jag 30 % för Salt (Barn och unga i EFS) som SKATTEN-inspiratör, jag gör Bibeläventyr och jag jobbar med en del administration i mina barns friidrottsklubb.

Jag är uppvuxen i Kinna, men har snart bott halva mitt liv i Stockholm. Jag är grundskollärare i botten, men har mest jobbat i församling och kristna organisationer. Jag ser fram mot att få lära känna alla er som är engagerade i barnverksamheten i ELM Syd – på läger eller i lokala föreningar. Om ni har några tankar kring det material som finns, eller som ni skulle vilja fanns, hör av er!

Hälsningar Sofia Ödman

Kontaktuppgifter

På ELM-BVs årskonferens i Örkelljunga 31 maj – 3 juni blir det många barnsamlingar. Läs mer om dem här (extern länk)!

© 2017 ELM Syd. All Rights Reserved